به گزارش روابط عمومی شرکت پرستیژلند ایران، آرش رحیمی مدیر و موسس دبیرستان اقتصاد در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید، درباره نحوه آموزش دانش آموزان می گوید: طبق اعلام آموزش و پرورش ما در سال تحصیلی جدید و به احتمال فراوان حداقل ماه مهر و آبان، بصورت مجازی آموزش را پیش خواهیم برد. وی ادامه می دهد: اگر نمودار آمار ابتلا به کرونا کمتر شود و ستاد ملی کرونا منعی نداشته باشد، به دلیل زیرساخت های پیشرفته مدرسه، می توانیم در یک کلاس بصورت تلفیقی آموزش حضوری و مجازی را همزمان داشته باشیم، به طوری که تعدادی در کلاس حاضر باشند و تعدادی از خانه همان کلاس را بصورت آنلاین دنبال نمایند، که این تجربه ای شگفت انگیز برای دبیران و دانش آموزان است.
رحیمی تفاوت اصلی دبیرستان اقتصاد با دیگر مدارس را برگرفته از نام این دبیرستان بر می شمارد و اضافه می کند: آموزش در این دبیرستان، آموزشی انسان محور و البته بر محوریت مسائل اقتصادِکارآفرینی است. وی آموزش انسان محور را آموزشی مبتنی بر توانمندی های انسان می داند و نه مبتنی بر نداشته ها و فشار برای کسب امتیازات مشترک. در مدرسه اقتصاد علاوه بر درس های مشخصی که آموزش و پرورش اعلام کرده و تدریس آن ها جزو برنامه اصلی است، درس های مهارت محور را هم در ده زمینه ارائه می دهیم که دانش آموزان را برای زندگی مسئولانه شان آماده می کند. وی ادامه می دهد: این آموزش ها را می توان به مهارت ارتباطی، تفکر انتقادی، کارگاه، لذت ریاضی، لذت علوم، لذت ادبیات، کامپیوتر، اقتصاد کارآفرینی و.... دسته بندی کرد.
مدیر دبیرستان اقتصاد دلیل دیگر تمایز این واحد آموزشی با دیگر مدارس را آشنایی با مشاغل مختلف بیان کرده و ادامه می دهد: دانش آموزان فرصت دارند باتوجه به پتانسیلی که در والدین و همراهان مجموعه وجود دارد با صنایع متنوع و گسترده ای آشنا شده و آگاهی لازم برای انتخاب شغل آینده شان را کسب نمایند.
آرش رحیمی برنامه های این دبیرستان را مبتنی بر ایجاد علاقه مندی به آموزش میان دانش آموزان دانسته و تاکید می کند: فرصتی که در دبیرستان اقتصاد به دانش آموزان داده می شود سبب شده تا آنها بدون فشار والدین و با انگیزه درونی و مسئولیت پذیری برای درس و مسایل مدرسه، به کسب علم و مهارت های لازم بپردازند که این امر کیفیت آموزش را به شکل معناداری افزایش می دهد. وی ادامه می دهد: ما در تلاشیم که ویژگی های هر فرد را شناسایی کنیم تا بتواند با ارزش هایی که خود خلق می کند دیده شود، این نوع آموزش بسیار باکیفیت است که هم عمق بیشتری را دارا بوده هم زمان بیشتری برای بروز و ظهور لازم دارد. همچنین آکادمی آموزش دبیران و کارگاه های آموزش خانواده برای افزایش کیفیت رفتار والدین و رشد علمی آنها در برنامه های جاری مدرسه قرار دارد.
مدیر دبیرستان اقتصاد یکی دیگر از موضوعات متمایز کننده این دبیرستان با دیگر مدارس را وجود ساختمان فیزیکی و محل دبیرستان می داند چرا که بچه ها می توانند زیستن در یک مدرسه استاندارد را تجربه نمایند. دسترسی به مترو و محل امن مدرسه در سازمان فنی و حرفه ای از دیگر ویژگی های مدرسه اقتصاد است.
به گفته وی تجهیزات مدرسه از قبیل آزمایشگاه های مجهز، سایت کامپیوتر بسیار پیشرفته، فضای ورزشی خوب(فوتبال، بسکتبال، پینگ پنگ و ...)، آکادمی اختصاصی شطرنج و... جزو ویژگی های برجسته این مدرسه نیز به شمار می رود.
مدیر دبیرستان اقتصاد پیرامون دبیرستان دوره دوم متوسطه، که سال جاری فعالیت خود را آغاز می کند نیز می گوید: رسالت ما تاسیس دوره دوم متوسطه بود تا بتوانیم دانش آموزانی را که با متد مدرسه اقتصاد رشد کرده اند را تا دانشگاه همراهی کنیم و متخصصانی متعهد تحویل اجتماع دهیم.
وی ادامه می دهد: از ویژگی های این دبیرستان می توان به این موضوع اشاره کرد که دانش آموزان متناسب با هر رشته ای درس های تخصصی آن رشته را نیز آموزش می بینند؛ برای مثال اخلاق حرفه ای را در موضوعات پزشکی یاد می گیرند، توانمندی های مهندسی را در رشته ریاضی خواهند آموخت و در رشته علوم انسانی هم فلسفه جامعه شناسی، اقتصاد و سیاسی را فرا خواهند گرفت و در کنار آن اقتصاد کارآفرینی و توانمندی برنامه نویسی کامپیوتر را در هر سه رشته آموزش خواهند دید.
وی در پایان می گوید: آینده ایران نیاز به انسان هایی توانمند و خلاق دارد که در مدرسه اقتصاد تلاش می شود علاوه بر خلق فرصتی یگانه برای والدین و فرزندان شان، مسئولیت اجتماعی هریک از اعضا نیز به خوبی انجام شود.
وی ادامه می دهد: همراهی مسعود صرامی، کارآفرین نیک اندیش و متعهد در هیات موسسین مدرسه، فرصتی بی همتا را در اختیار ما و دانش آموزان قرار داده به طوری که این پروژه را یکی از مهمترین و اثرگذارترین پروژه های خود می داند.